Najdete nás




Vyhledávání

Novinky emailem

    Chcete-li být informováni o nových receptech či článcích o dělené stravě, zadejte svoji emailovou adresu:

Partneři

Doporučujeme

Losos s mandlemi

Sobota Led 8, 2011

Bílkovinný recept

2 porce lososa (300-400 g), 50 g másla, 4 lžíce mandlových lupínků, 80 g tvrdého sýra (nejlépe ementálu), petrželka, mletý pepř, sůl, tuk na zapékací misku
Zapékací formu vymažeme částí másla a vložíme osolenou a opepřenou rybu. Lupínky mandlí smícháme s nahrubo nastrouhaným sýrem a pokrájenou petrželkou. Směs rozdělíme a přitiskneme na porce ryby, poklademe lupínky másla a vložíme do předehřáté trouby a upečeme.

Podáváme se zeleninovým salátem.


– Tímto způsobem lze připravit i jiné ryby, výborná je i obyčejná treska.

This post was submitted by admin.

3 Komentáře »
drahomira wimmerova:

rybu miluju,přestože je losos docela drahý,tak si tento recept vyzkouším.

Únor 4th, 2011 | 20:41
Andrea:

Vynikající!!!! Ryby moc nemusim,ale takhle připravené bych jedla dennodenně :-) Fakt super.

Březen 24th, 2011 | 12:44
Helena:

Dělenou stravu mám již skoro 20 let. Losos je opravdu drahý, ale recept ráda vyzkouším.

Leden 10th, 2012 | 13:01
Napište Komentář:

Váš komentář: